ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Houpačka 2017 - festival / Velešín

Kdy:
Sobota 18.08.2018 od 13:00 hod až 19.08.2018
Kde:
Areál fotbalového hřiště, Velešín
Pořadatel:
Sdílet:

Spolek 2/4 ve spolupráci s vámi připravuje již 6. ročník charitativního a multižánrového festivalu HOUPAČKA 2018...aneb my vám-vy nám.
Nedílnou součástí festivalu je benefiční běh pro Metoděje, který vás dovede až k Houpačce, kde se budete moci vyřádit na řadě originálních atrakcí a soutěží, sledovat netradiční exhibice či workshopy a seznámit se s aktivitami neziskových organizací, které se snaží pomáhat druhým a užít si mnoho dalších překvapení.
Samozřejmostí je napěchovaný hudební program na kterém se budete moci vlnit do rytmů těch nejlepších kapel, které nabízí tuzemská alternativní scéna.

Již 6 let spolupracuje náš-váš festival se spolkem METODĚJ (www.metodej.com) a společně se snaží finančně podpořit děti a jejich rodiny se vzácnou a závažnou metabolickou poruchou.
Pokud se rozhodnete podpořit tento projekt i vy, pomůžete tak zviditelnit menšinové umělecké žánry, ale hlavně přispějete ke zkvalitnění života vzácných dětí a jejich rodin. Život je jako Houpačka a nikdy nemůžeme vědět kdy budeme potřebovat pomoc i my!
Další informace na kamil.zeman@seznam.cz / 606148544

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



37,46509552002