ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Českobudějovický deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Českobudějovický deník - sport Zdroj: Českobudějovický deník - sport |

Jan Suchý z Jihostroje mluví o servisu, Matěj Mayer o červeném peklu

24. 4. 2024 | Volejbalová extraliga vrcholí a Jihostroj se chystá na klíčový zápas. Domácí prostředí a podpora fanoušků mohou být rozhodující pro zisk titulu. Napětí stoupá, Jihostroj se připravuje na boj. Přijďte v červeném, vzkazuje PR a marketingový manažer klubu. 

Ve Finsku startuje šampionát osmnáctek, manažerem českého týmu je Michal Vondrka

24. 4. 2024 | Ve finských městech Vantaa a Espoo začíná ve čtvrtek hokejové mistrovství světa hráčů do osmnácti let. Z pozice manažera vede český národní tým Jihočech Michal Vondrka.

Krajský přebor motokrosařů bude pokračovat v neděli druhým závodem v Pacově

24. 4. 2024 | Druhý závod sedmidílného seriálu jihočeského krajského přeboru v motokrosu se pojede v nedělina další mistrovské trati v Pacově.

OBRAZEM: Písečtí kadeti do semifinále play off přes Děčín nepostoupili

24. 4. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Sršní hnízdo hostilo ve středu vpodvečer rozhodující třetí utkání čtvrtfinále play off basketbalové extraligy kadetů. Sršni Písek podlehli Válečníků Děčín o jediný bod.

Lvy v Praze jen rozdráždili. Jihostroj čeká zápas sezony

24. 4. 2024 | Finálová série se vrací do Českých Budějovic. Extraliga volejbalistů nabízí dramatickou podívanou. Stav finále je 2:1 pro Jihostroj na zápasy. Jihočechům se podařilo Lvy jen rozdráždit - podívejte se na video. 

České Budějovice byly jediný set od zisku mistrovského titulu. Finále pokračuje

23. 4. 2024 | Byli blízko. Volejbalisté Jihostroje České Budějovice sahali v Praze po mistrovském titulu. V pátém setu ale Pražané vyhráli. Série se za stavu 2:1 pro Jihostroj vrátí na jih Čech.

FOTOGALERIE: Čtyři Dvory doma zaváhaly s poslední Jistebnicí

23. 4. 2024 | Chtěli se vzdálit sestupovým příčkám, ale zase si docela zavařili. Fotbalisté SK Čtyři Dvory prohráli v osmnáctém kole skupiny B 1. A třídy s poslední Jistebnicí na domácím hřišti 3:4 a v tabulce zůstávají na desáté příčce.

FOTOGALERIE: Předčasně ukončená Rallye Šumava objektivem Petra Hřídele

23. 4. 2024 | 58. ročník Rallye Šumava byl předčasně ukončen po tragické nehodě, při níž zahynula spolujezdkyně Alena Krejčíková. Průběh závodu do jeho ukončení zachytil ve své fotoreportáži Petr Hřídel.

Zapomenout na Honzu Marka? To by si nezasloužil, říká trenér Hanzálek

23. 4. 2024 | Odkaz Jana Marka, legendy českého hokeje, žije dál. Jan Hanzálek, jeho mentor, se v Jindřichově Hradci stará o to, aby památka talentovaného útočníka, který tragicky zahynul, nebyla zapomenuta. Podívejte se na video u tohoto článku. 

Nezáleží na mojich gólech, chci vyhrávat hlavně jako tým, říká Josef Šourek

23. 4. 2024 | /OSOBNOST DENÍKU/ Fotbalisté Znakonu Sousedovice neměli zrovna dobrý start do jarní části I.A třídy. V posledních dvou domácích zápasech však naplno zabodovali a jsou ve středu tabulky.

Góly po chybách mrzely, výkon týmu ale potěšil

22. 4. 2024 | Fotbalisté českobudějovického Dynama hráli o víkendu v Teplicích nerozhodně 2:2 a svého první vítězství na venkovním hřišti se v základní fázi tohoto ročníku I. ligy tudíž nedočkali.

Dolňák, to je opravdová parta, chválí si tým z příhraničí Marek Urazil

22. 4. 2024 | /OSOBNOST DENÍKU/ Fotbalisté Dolního Dvořiště jedou na jaře na jedničku. Až na jedno klopýtnutí ve Vodňanech drtí jednoho soupeře za druhým.

Fotbalové soutěže Budějovicka ve faktech

22. 4. 2024 | Ve fotbalovém okresním přeboru Českobudějovicka vede i po víkendu Černý Dub.

Kolem Hluboké běželo jen šestnáct vytrvalců

22. 4. 2024 | 84. ročník silničního běhu na 25 km Kolem Hluboké, pořádaný KIN ČB jako memoriál Miroslavy a Karla Nedobitých, postihlo špatné počasí - bylo jen osm stupňů.

Videokouč Motoru Tomáš Pařízek: Občas je to hektické, ale musíte zachovat klid

22. 4. 2024 | Je jedním ze dvou videotrenérů hokejistů Banes Motoru. Stále ještě aktivní obránce Tomáš Pařízek, který v pondělí oslavil třicáté narozeniny, okusil zahraniční angažmá za oceánem i v Polsku, v Táboře slavil vítězství ve druhé lize, dodnes válí v nižší německé soutěži a k tomu zajišťuje co nejkvalitnější videoservis českobudějovickému extraligovému týmu.

Ohlasy z jihočeského fotbalového krajského přeboru

22. 4. 2024 | Jihočeský krajský fotbalový přebor pokračoval o víkendu dalším kolem. První čtyřka tabulky bodovala naplno, i když lídr z Hluboké rozhodl o svém nejtěsnějším vítězství nad Strakonicemi až v samotném závěru. Rudolfov zaznamenal svou první jarní výhru nad posledním Jankovem.

Fotbalové I. třídy: Nová Včelnice senzačně obrala táborský Meteor

22. 4. 2024 | Krajské fotbalové I. třídy mužů měly o víkendu na programu 19. kolo. Přinášíme kompletní souhrn výsledků.

Jindřichohradecké házenkářky zlomily Cheb až v závěrečné čtvrthodině

22. 4. 2024 | Po téměř měsíční přestávce pokračovala I. liga házenkářek. Jindřichohradecký tým v 20. kole přivítal Cheb a připsal si vítězství 37:29, o němž rozhodly až ve druhém poločase.

Připravuje Jihostroj ještě jeden trumf? Uzdraví se Kubánec González?

22. 4. 2024 | Volejbalová extraliga směřuje k vyvrcholení a Jihostroj České Budějovice je na prahu zisku titulu. Po dvou vítězných zápasech mají šanci rozhodnout o celé sérii již v Praze. Zranění klíčových hráčů paradoxně tým posílilo a nyní stojí před finálním testem odolnosti.

Ohlasy z fotbalového víkendu na jihu Čech - ČFL a divize

22. 4. 2024 | Republikové fotbalové soutěže pokračovaly o víkendu dalším kolem. Očekávané jihočeské derby v České lize Písek - Dynamo B skončílo nerozhodně. V divizi naplno bodovaly doma Soběslav a Jindřichův Hradec, Katovice ani Český Krumlov na hřištích soupeře neuspěly. 



Zpravodajství ČeskéBudějoviceDnes.cz

Muž našel v lesním porostu dělostřelecké granáty

Táborsko - Bechyňští policisté vyjeli 23. dubna 2024 v dopoledních hodinách k případu nalezené munice do katastru obce Chrášťany. Sedmapadesátiletý muž oznámil na tísňovou linku, že v lesním porostu nalezl dva předměty, připomínající granáty. ...

Z Českých Budějovic se bude přes zimu létat do egyptské Hurghady

Cestovní kancelář Čedok přidává na zimní sezonu první destinaci z Českých Budějovic. Z jihočeského letiště začne létat ve spolupráci s leteckou společ ...

Na Písecku byl otevřen nový Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách

V letech u Písku byl slavnostně otevřen nový Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách. Naplnily se tak dlouholeté snahy přeživších, pamětníků, aktiv ...

Strojvedoucí z Tábora se už školí na nové vlaky, do provozu mají vyrazit v létě

Běží liška k Táboru, ale nenese pytel zázvoru, nýbrž učí strojvedoucí ovládat nové motorové vlaky, které v příštích měsících převezmou dopravu na něko ...

City Challenge 2024: Ukažme společně světu, jak bohatá a jedinečná příroda je v našich městech

Pokud budete od pátku do pondělí 26. - 29. 4. v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Ostravě, na Uherskohradištsku a na Veselsku (region Veselí nad Mora ...



Středa 24.4.2024
Jihočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes