ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Katalog firem » Práce a řemesla » Malířství a natěračství » Detail firmy

Petr Škoda - malířství České Budějovice - malíř, malířské práce, natěračské práce, nátěry střech, nátěry fasád, protipožární nátěry

Netolická 1, České Budějovice 370 05

Popis činnosti


Precizní malířské a natěračské práce.

- malování bytových i nebytových prostor
- nátěry fasád, střech, konstrukcí i podlah
- provádíme protipožární nátěry (veškeré konstrukce)
- vlastníme 3 stříkací zařízení Airless vhodné na malování průmyslových objektů (haly, sklady, dílny, slévárny aj, dále na nátěry konstrukcí, fasád i střech
- máme 12 m vysoké pojízdné lešení, které používáme na nátěry fasád, střech, malování hal i na těžko dostupná místa
- provádíme nátěry dřevěných štítů, podhledů rodinných domů.
- pro předsedy i členy bytových družstev provádíme malování schodišť, nátěry olejových soklů, nátěry rozvodných elektrických skříní i nátěry zábradlí
- podle potřeby je možnost použít i plošinu
- poskytujeme barevné poradenství při vhodném výběru barev jak do interiéru, tak i exteriéru


UM PRO DŮM.
Webové stránky www.umprodum.cz jsou zaměřeny z větší části pro majitele rodinných, řadových i činžovních domů. Webové stránky jsou určeny pro předsedy i členy bytových družstev panelových domů. Nabízíme nátěry fasád, střech, konstrukcí i podlah.
Realizujeme mytí a čištění fasád rodinných, řadových i činžovních domů vysokotlakým čistícím zařízením WAP. Pro předsedy bytových družstev realizujeme mytí a čištění fasád panelových domů, umíme si poradit s plísní na fasádách, které zakončíme finálními fasádními nátěry.
Pro zákazníky realizujeme mytí a čištění plechových i taškových střech rotační tryskou s vysokotlakým čistícím zařízením WAP. Z plošiny provádíme renovaci dřevěných podhledů, obložení i štítů rodinných domů.
Z lešení i z plošiny realizujeme nátěry dřevěných fasád. Video ukázky naší práce najdete ZDE.

Pro zákazníky jsme nechali udělat další nové webové stránky, na kterých jsou video ukázky našich realizovaných prací. Naše webové stránky najdete na: www.malirstvi-natery.eu
Na stránkách najdete realizace při mytí a čištění fasád i střech s rotačním kotoučem i rotační tryskou, následné udělání precizních nátěrů. Realizace nátěrů fasád panelových i rodinných domů z lešení, i z plošiny. Stránky nabízejí realizace malování i nátěry schodišť, které realizujeme pro bytové družstva. Mezi další naše práce, které chceme ukázat zákazníkům je malování hal z plošiny i z lešení. Z plošiny realizujeme nátěry obložení rodinných domů i bytových komplexů. Pro zákazníky realizujeme nátěry konstrukcí z lešení i z plošiny. Naše práce vychází z 28letých pracně nabitých zkušeností v našem milovaném řemeslu.

Novinky pro zákazníky
Pro naše zákazníky nabízíme veškeré čištění a mytí fasád vysokotlakým čistícím zařízením WAP.



Na mytí a čištění plechových střech jsme přikoupili další průmyslové vysokotlaké čistící zařízení WAP (220barů) s možností použití rotačního kotouče. Rotační kotouč má tu velkou výhodu, že má ze spodu dvě otáčející se rotující se trysky, které dokážou střechu umýt a vyčistit od rzi, mechů, různých nečistot i od nesouvislých vrstev barev. Po umytí a očištění střech realizujeme precizní nátěry i nástřiky střech s použitím kvalitnějších materiálů, viz video nahoře.



Myjeme všechny možné druhy fasád - od fasád rodinných, činžovních i řadových domů. Není vůbec žádný problém realizovat mytí fasád panelových domů s následným nátěrem fasád. Dokážeme si poradit s mechy i plísní na fasádách.
Odkaz je: www.malirstvi-skoda.cz/myti-fasad-cisticim-zarizenim-wap



Pro majitelé chat i chalup realizujeme nátěry dřevěných fasád. Nátěry dřevěných fasád realizujeme pro předsedy i členy bytových družstev bytových komplexů. Díky našemu vybavení i díky kamarádským vztahům dokážeme udělat nátěry dřevěných fasád na klíč. Zajistíme realizaci, podle potřeby i postavení lešení.
Odkaz je: www.malirstvi-skoda.cz/veskere-natery-drevenych-fasad

Jsme moderní společnost, která si uvědomuje nutnost investovat do vybavení. Zakoupili jsme pojízdnou pásovou plošinu na nátěry fasád, nátěry taškových, eternitových i plechových střech.
Realizujeme nátěry konstrukcí i nátěry obložení. Naše plošina je vhodná i na malování průmyslových objektů i na aplikaci protipožárních nátěrů. Na plošinu jsme udělali další nové webové stránky: https://www.plosiny-skoda.cz
Na stránkách najdete veškeré potřebné informace o práci, které lze realizovat s pomocí plošiny.

Pro město České Budějovice a blízké okolí jsme rozšířili naší nabídku o další webové stránky, které najdete prosím na www.plosiny-budejovice.cz. Na stránkách najdete nově natočený spot o nátěrech obložení bytového komplexu, i další nově natočený spot o malování obchodního domu KIKA v Českých Budějovicích. Na stránkách najdete i video ukázky naší práce, které jsme realizovali. Z plošin realizujeme veškeré nátěry obložení, štítů i podhledů rodinných, řadových i činžovních domů. Nabízíme umytí fasád, střech i konstrukcí vysokotlakým zařízením WAP. Budeme rádi, když naše stránky navštívíte.

http://www.malirstvi-skoda.cz Nově jsme na stránky přidali další pod stránku - jak ochránit fasádu proti řasám i mechům a další pod stránku malování na klíč .

http://www.skoda-malirstvi.cz Nově jsme přidali další pod stránku pro naše zákazníky, kterou jsou pod názvem malby a nátěry v průmyslových objektech. Najdete tady naši realizovanou práci, včetně popisu pracovního postupu i fotek. Najdete tady například: realizace bezpečnostních nátěrů a nebo například realizace omyvatelných nátěrů.

Chceme vám představit nové webové stránky http://www.natery-malby.eu
Naše nové stránky jsou tematického zaměření, najdete různé pracovní postupy nebo rady na použití vhodného materiálu. Webové stránky se zabývají různými činnostmi - začínáme malováním pokojů, pokračujeme přes nátěry fasád i nátěry střech, lehce nakoukneme k protipožárním nátěrům a skončíme až po nátěry obložení.

Jsme stále k dispozici na telefonu: +420 604 533 924, a nebo on-line na e-mailu: info@malirstvi-skoda.cz

Malby - http://www.natery-malby.eu
Fasády - http://www.natery-fasady.cz
Bezpečnostní nátěry - http://www.bezpecnostni-natery.cz
Ochranné nátěry - http://www.ochranne-natery.cz
Protipožární nátěry - http://www.protipozarni-natery.cz
Omyvatelné nátěry - http://www.omyvatelne-natery.cz
Protiplísňové nátěry - http://www.protiplisnove-natery.eu
Nátěry konstrukcí - http://www.natery-konstrukci.cz
Nátěry obložení - http://www.natery-oblozeni.cz
Barevné nátěry - http://www.barevne-natery.cz
Malování pokoje - http://www.malovanipokoje.cz
Malování hal - http://www.malovani-hal.cz
Malování schodišť - http://www.malovani-schodist.cz
Barevné malby - http://www.barevne-malby.cz
Stříkací zařízení - http://www.strikaci-zarizeni.eu
Práce na lešení - http://www.prace-na-leseni.cz
Nátěry fasád - http://www.nater-fasady.cz
Nátěry střech - http://www.nater-strechy.cz
Nátěry konstrukce - http://www.nater-konstrukce.cz
Nátěry podhledů - http://www.natery-podhledu.cz
Nátěry podlah - http://natery-podlah.cz
Malování na klíč - http://malovani-na-klic.cz
Malířství Budějovice http://malirstvi-budejovice.cz
Natěračství Budějovice http://nateracstvi-budejovice.cz
Čištění fasád Budějovice http://cisteni-fasad-budejovice.cz
Vysokotlaké čištění http://vysokotlake-cisteni.eu
Fasádní nátěry http://fasadni-natery.cz
Čištění fasády http://cisteni-fasady.eu
Nátěry panelových domů http://natery-panelovych-domu.cz
Rotační čištění http://www.rotacni-cisteni.cz

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Petr Škoda - malířství České Budějovice - malíř, malířské práce, natěračské práce, nátěry střech, nátěry fasád, protipožární nátěry
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Provozní doba

dle telefonické domluvy

Zařazení v kategoriích

Malířství a natěračství
Stavební průmysl
Přestavby a úpravy interiérů

Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz

Katalog firem ČeskéBudějoviceDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes