ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Katalog firem » Prodej a obchody » Sklo, porcelán, keramika » Detail firmy

Viktorian.cz - celoroční okrasné skleníky, pergolová zastřešení

Písecká 488, Blatná 388 01

Popis činnosti


V naší nabídce najdete prosklené doplňkové stavby k vaším domkům, chatám, firmám a všeobecně jakýmkoliv objektům.
Všechny typy našich staveb a produktů se v současné době vymykají obvyklým standardům. Jde o zcela inovativní přístup v řešení designu, architektury a využití fyzikálních zákonitostí. Zahajujeme také prodej komponentů na vlastní realizace svépomocí, nebo montážním firmám. Nabízené výjimečné technologie jsou chráněné, nebo přihlášené u patentového úřadu a jsou zcela původní a vzniklé v ČR.

Můžete to řešit "po staru" "konzervativně" a jako tisíce ostatních, nebo ..zkuste novou cestu .. a buďte in.

Programová nabídka:
Celoroční skleníky
- typové solární v široké rozměrové řadě. (Skleník s úžasnými vlastnostmi - více o solárním skleníku najdete v "Blog-Viktorian.cz"). Zasklení dvojskly, automatické větrání.

Viktoriánské skleníky k celoročnímu využití (velké, malé a vše v modulové řadě, několika tvarových modifikacích a designových provedeních - secesní, standardní a ultramoderní). Zasklení dvojskly se zatepleným pláštěm.

Pergolové skleníky - zcela nové pojetí této praktické stavby. Určeno k moderním kubistickým stavbám, moderním dřevostavbám, kontejnerovým obytným sestavám - všude tam kde je tvarově standardní skleník designově nevhodný.

Horský solární skleník pro nadmořské výšky nad cca 800 m n.v. Celoroční pěstování v zasněžených oblastech s minimální energetickou potřebou a vynikajícími pěstebními vlastnostmi.

Okrasné stavebnicově modulové skleníky (Viktorian- LUX) s možností využití jako zádveří, zimní zahrady, bazénové zastřešení apod. Několik tisíc možných sestav, velikostí a barevných kombinací.
Pergolová zastřešení - moderní pergoly s vodorovnou střechou zasklené sklem - unikátní CS technologie, která nemá ve světě konkurenční řešení, a jak už je, u našich staveb pravidlem, máme v nabídce několik řešení podpěrných konstrukcí - vždy bez rohových vzpěr (šibenic). O nevyvratitelných výhodách, které vám tento systém nabízí, se dovíte na "Blog-Viktorian.cz"

Novinka !! - tento pergolový zasklívací systém si můžete zakoupit a zasklení si provést sami. Nebo tak mohou učinit tesaři a zámečníci, kteří se takové stavby snaží řešit. Nevymýšlejte vymyšlené - použijte to nejlepší, co se nabízí. Více informací na "Blog-Viktorian.cz"

Našimi systémy lze postavit takřka jakoukoliv prosklenou stavbu: pergolové zimní zahrady, zádveří, garážová stání, zastřešení bazénů, střešní a terasové pergolové stavby, zastřešení schodiště, autobusové zastávky, zastřešení atrií, apod.

Spojkové prvky trámů a jeklů
pro pergolové, zámečnické a domácí konstrukce - jedinečné systémy české konstrukce moderního vzhledu vysoké tuhosti a neomezeného praktického využití. A pozor ! - k postavení pergoly ze dřeva a nebo oceli, už nebudete potřebovat tesaře a zámečníka.

Fotogalerie (10)
Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Viktorian.cz - celoroční okrasné skleníky, pergolová zastřešení
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Provozní doba

Telefonickou a emailovou dohodou (dočasně - prodejní prostory jsou ve výstavbě)

Zařazení v kategoriích

Sklo, porcelán, keramika
Stavební práce a firmy
Dům, byt, zahrada

Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem ČeskéBudějoviceDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes