ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Charitativní-multižánrový festival HOUPAČKA 2016 / Velešín

Kdy:
Sobota 20.08.2016 od 13:00 hod
Kde:
Statek U Hamerníků, Velešín
Pořadatel:
Sdílet:

HOUPAČKA 2016...aneb my vám-vy nám.
Oblíbenému festivalu Houpačka se v loňském roce (2015) podařilo díky všem účastníkům získat rekordní částku 65 672 CZK, která výrazně pomohla zlepšit kvalitu života dvou malých Adélek ,trpících závažným metabolickým onemocněním. Nejen tyto děvčátka zašťiťuje spolek "Metoděj", který se specializuje na pomoc dětem a jejich rodinám se vzácným metabolickým onemocněním.

Je tu rok 2016 a s ním i 4.ročník obnoveného charitativního a kulturního projektu "Houpačka", který proběhne 20.8 v malebném prostředí statku "U Hamerníků" na Velešín-nádraží.
"Cílem a posláním festivalu Houpačka je nejen získat finanční prostředky pro ty, které je akutně potřebují, ale i nabídnout všem věkovým kategoriím pohled na kulturu a zábavu z jiného pohledu, než je obecně platný," říká Kamil Zeman z pořádajícího spolku 2/4.
I letos spolek 2/4 spolupracuje se spolkem "Metoděj" (MEzi TOlika DĚtmi Jediný) a na jejichž doporučení a po zralé úvaze jsme se rozhodli letošní výtěžek věnovat Adélce Panochové a její mamince.

A NA CO SE MÚŽETE TĚŠIT ?
Brány festivalu se otevřou ve 13.00 hod. Od 14 hod odstartuje "benefiční běh pro Adélku"..1,5 km trať lze absolvovat jakýmkoli bezmotorovým způsobem (start JUDA stavebniny naproti Velešínské benzinové stanice - cíl U Hamerníků)
Festivalový den pak bude probíhat ve znamení atrakcí pro celou rodinu, hudby, tance, prezentací, exhibicí, workshopů, soutěží a mnoha dalších aktivit.
Další info: Kamil Zeman - předseda spolku 2/4 ( www.spolek24.cz)
606 148 544, kamil.zeman@seznam.cz

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



32,24515914917