ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Spolek 2/4 presents XMAS PARTY - Římov

Kdy:
Pátek 08.12.2017 od 20:00 hod až 09.12.2017
Kde:
Hospůdka , Římov
Pořadatel:
Sdílet:

Spolek 2/4 pro vás připravil další výlet po hudebních pláních české nezávislé scény.Přijďte se pohoupat na předvánočních vlnách v pátek 8.12 do útulného sálu "POD OŘECHEM" v ŘÍMOVĚ.
A na jaké projekty, které v současnosti víří prach klubové scény se můžete těšit?
ROLE /garage-indie/Prag/ Hudba téhle kapely je plná poezie a svěžích melodií s originálním zvukem kytar a "dandyovského" zpěvu.Zvuková a textová souhra balancuje na hraně alternativy a vkusného popu.Pokud bychom chtěli přirovnávat sound téhle skvělé kapely ke známějším kolegům, snesli by srovnání s The Drums či The Kills a z českých pak Priessnitz, Umakart či Houpací koně. Tahle kytarovka bude na živo parádní

1FLFsoap /experimentaů/Brno/ Nový dvoučlený objev na české elektronické scéně, který hraje kompletně živě...kytara, bicí, synth, sampler a drum machine.
Brněnské duo vám naservíruje taneční sety, které se odvíjejí na momentálním rozpoložení publika a v kterých se nebojí improvizace.

DANCE OR DIE Djs SESSION Do konce hudebního výletu vás po té doprovodí squadra Djs se kterou se protančíte na vlnách alternativní hudební scény až do ranních hodin!

VSTUP DOBROVOLNÝ a ODVOZ z výletu ZAJIŠTĚN! /ČB a ČK 200.-Kč za auto a Velešín 100.-Kč za auto!

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,880039215088