ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Miss Sezimovo Ústí 2019

Kdy:
Sobota 30.03.2019 od 19:00 hod
Kde:
Spektrum , Sezimovo Ústí
Sdílet:

Soutěž Miss Sezimovo Ústí 2019 míří do svého velkého finále. Castingová porota už určila dvanáct finalistek a ty při závěrečném galavečeru předvedou své přednosti na pódiu Spektra.
Která z nich se stane novou Miss Sezimovo Ústí? O tom rozhodnou porotci na slavnostním finále, které se koná v sobotu 30. března od 19 hodin.
Do rozhodování o tom, která z dívek si zaslouží titul Miss, ale budou mít co mluvit i diváci večera. Přímo v sále bude moci každý z nich vyjádřit sympatie ke své favoritce pomocí hlasování. Výsledky jejich volby se poté spojí se součtem internetového hlasování na Facebooku Miss Sezimovo Ústí 2019 a v závěru večera bude ze zúčastněných finalistek zvolena Miss Sympatie. Proto je důležité být u toho.
Soutěž organizuje MSKS pod záštitou starosty města Sezimovo Ústí. Slavnostním večerem bude provázet moderátor Miroslav Šimůnek. O hudební doprovod se postará skupina bubeníků s názvem Wild Sticks a jako příjemný kontrast k reji jejich paliček zazní zpěv dosud úřadující Miss z roku 2017 - Daniely Duškové. Ta v závěru večera předá prvenství Miss Sezimovo Ústí své nástupkyni a jistě se už těší, které z dívek udělí diváci titul Miss Sympatie.

Vstupné: 250,- Kč (vstupenky můžete s předstihem zakoupit v budově Spektrum v infocentru).

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,750982284546