ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Residents night of 2/4 - Římov

Kdy:
Pátek 29.03.2019 od 19:00 hod až 30.03.2019
Kde:
Pod Ořechem, Římov
Pořadatel:
Sdílet:

Spolek 2/4 pro vás připravil další rezidenční noc spojenou s birthday mecheche.Jak už do vás meldujeme již delší čas, snažíme se do našeho mikroregionu tahat hudební projekty, které jen tak neuvidíte, neuslyšíte.
Na 29.3 kdy už jistě bude jaro bujet vůkol k nám dorazí formace až z Frýdecko-Místecké autonomní republiky...DOWNBELOW - Z hudby plné temných zvuků a zvonivých kytar se vám bude před ušima zrcadlit vliv ostrovních kytarovek let 90tých, avšak oproštěný od laciného a vtíravého copyrajtu, plný originálních naléhavých refrénů, který spolu s nezaměnitelným hlasem Davida Kopřivy dává tušit, že patří mezi nejlepší ve svém žánru u nás.....a tohle je asi moje nejdelší souvětí!
Dalším drahoceným artiklem je z nedalekých luhů a hájů Strakonicka kapela MRAZÁK - Nenechte se mýlit názvem, terý by mohl sváfět k představám o nějakém folkovém večírku.NAOPAK..povalí se hutná kytarová vozba v punk n´rollovém tempu a s úderným hlasovým projevem!
Celým tímto dýchánkem i po ukončení živé produkce vás bude provázet duo Djs SPUD SPOODY a ve své reproduktorové troubě vám upečou to nejlepší z tuzemské i mezikontinentální alternativní scény.
OBČERSTVENÍ, ODVOZ ZAJIŠTĚN.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



37,312030792236