ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Lužnická šlapka 2019 - Sezimovo Ústí

Kdy:
Sobota 22.06.2019 od 09:00 hod
Kde:
Náměstí Tomáše Bati, Sezimovo Ústí
Sdílet:

Letošní osmý ročník se koná v sobotu 22. června a oproti loňskému ročníku bude několik změn. Tentokrát se prezence účastníků, start a doprovodné programy odehrají na náměstí Tomáše Bati. Trasa závodu je rozvržena tak, aby její podstatná část procházela po cyklostezkách blízkými turoveckými lesy.
Pro nejmenší je tu novinka - minizávody v kategorii odrážedel a koloběžek. A komu se nechce šlapat, může vyzkoušet jízdu na elektročtyřkolkách.
Cyklistická trasa bude mít opět dvě varianty: delší a nenáročnou. Od 9 hodin se bude konat prezence cyklistů, kteří odstartují v 10.00 na zvolenou trasu. V 9.30 se uskuteční minizávod malých jezdců na odrážedlech a v 10.30 startuje minizávod dětských koloběžkářů. O legraci se při tom postará cirkusový artista Shashik.
Současně se zde uskuteční prezentace nového centra pro sportovní vyžití - Jump&Kids Areny Sezimovo Ústí, která právě tímto dnem zahájí provoz pro veřejnost. A nebude chybět ani parkourista Sebo! Sportovní aréna toho dne přivítá všechny návštěvníky ve svých prostorách s padesátiprocentní slevou na vstupném.
O doprovodný program Lužnické šlapky se postarají děti z Tanečního souboru S.araH.
Každý, kdo dojede do cíle, dostane perníček, památeční placku s motivem Lužnické šlapky a na ten den volné vstupné do sportovně rekreačního areálu Pohoda.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



116,30606651306