ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Manželské štěstí - Divadlo / Sezimovo Ústí

Kdy:
Pondělí 13.01.2020 od 19:00 hod
Kde:
Spektrum , Sezimovo Ústí
Pořadatel:
Sdílet:

Hlavní hrdinka této svěží komedie, Vilemína Gruntorádová, přijde jako hospodyně z agentury Manželské štěstí udělat pořádek do moderní rodiny.
Rázná žena s prořízlou pusou, která čmouhy umývá slivovicí, koberce čistí hovězí žlučí a umí uvařit pořádnou dršťkovou. Okamžitě ale vycítí, že v tomto manželství není něco v pořádku a začne dávat rozklíženou dvojici dohromady. Diana - marketingová ředitelka, Hugo - bohémský umělec na volné noze. O veškerý chod domácnosti se stará on, ona vydělává. Ale nefunguje to. S vražednou otevřeností a se slovy: Děti moje, řeknu to upřímně, ale s taktem: Váš sexuální život nestojí za nic!, začne Vilemína řešit manželské soužití, a to s bezednou zásobou léty prověřených rad, jak krize v kuchyni a loži překonávaly naše babičky.
Manželské štěstí vychází z témat oblíbeného televizního seriálu a knihy od Ivy Hüttnerové Domácí štěstí. Dozvíme se mimo jiné, jak si manželé mají jeden druhého vážit, jak zafunguje sporýš lékařský i celer v manželském loži a další moudra k dosažení štěstí manželského.

Vstupné: 320,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,211917877197