ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Tento americký prezident se rozplakal poté, co dostal informace o UFO

28. 4. 2024 | V roce 1973, ještě před prezidentskými volbami, podal Jimmy Carter Mezinárodnímu úřadu pro UFO zprávu, v níž tvrdil, že v říjnu 1969 viděl UFO.... Článek Tento americký prezident se rozplakal poté, co dostal informace o UFO se nejdříve objevil na AC24.cz.

Novodobý Nostradamus nově předpovídá tři dny temnoty

28. 4. 2024 | „Živý Nostradamus“, který předpověděl pandemii koronaviru, koupi Twitteru Elonem Muskem a smrt královny Alžběty, nyní předpovídá „tři dny temnoty“ způsobené technologickým výpadkem v roce... Článek Novodobý Nostradamus nově předpovídá tři dny temnoty se nejdříve objevil na AC24.cz.

Macron má nápad: Stíhačky s jadernými hlavicemi na hranice s Ruskem

28. 4. 2024 | Francie zvažuje možnost vytvoření evropského systému strategického odstrašování. (Foto: Flickr) Konkrétně se jedná o využití letounů Rafale s jadernými hlavicemi k hlídání vzdušného prostoru... Článek Macron má nápad: Stíhačky s jadernými hlavicemi na hranice s Ruskem se nejdříve objevil na AC24.cz.

Vlaardingerbroeková: Vysvětlete mi, proč nemáme právo na existenci?

28. 4. 2024 | Nizozemská politická komentátorka a právnička Eva Vlaardingerbroeková v exkluzivním rozhovoru pro Remix News varuje Evropany, že se musí postavit rychlým demografickým změnám, jinak se... Článek Vlaardingerbroeková: Vysvětlete mi, proč nemáme právo na existenci? se nejdříve objevil na AC24.cz.

300 km široké UFO se na radaru nad Mexikem objevilo dvakrát

28. 4. 2024 | 300 km široké UFO se na radaru nad Mexikem objevilo dvakrát, v rozmezí dvou let [poprvé 1. září 2020 a podruhé 22. června 2022].... Článek 300 km široké UFO se na radaru nad Mexikem objevilo dvakrát se nejdříve objevil na AC24.cz.

USA překvapivě: Izrael možná porušuje mezinárodní právo v Gaze

28. 4. 2024 | Z uniklé interní zprávy vysokých úředníků pro Blinken vyplynulo, že ujištění Izraele, že používá zbraně dodané USA v souladu s mezinárodním právem, nepovažují za... Článek USA překvapivě: Izrael možná porušuje mezinárodní právo v Gaze se nejdříve objevil na AC24.cz.

„Kdy odjede?“ Čínský prezident reagoval na Blinkena

28. 4. 2024 | Na internetu se objevily záběry čínského prezidenta Si Ťin-pchinga, který čeká na amerického ministra zahraničí Blinkena. (Foto: X / C-SPAN) Video bylo podle agentury... Článek „Kdy odjede?“ Čínský prezident reagoval na Blinkena se nejdříve objevil na AC24.cz.

Soros: Vidím sebe jako boha

28. 4. 2024 | Nejznepokojivější citát, jaký kdy člověk řekl, poslechněte si ho. Slyšeli jste někdy Sorosův rozhovor pro 60 minut, kde říká: Vidím se jako bůh? (Foto:... Článek Soros: Vidím sebe jako boha se nejdříve objevil na AC24.cz.

Lilith, první žena Adamova, která ho opustila. Proč byl z Bible vymazána?

28. 4. 2024 | Bible vypráví příběh o stvoření světa, počátku lidstva a celkově o našem původu. V posvátném textu se píše, jak byl člověk stvořen podle představ... Článek Lilith, první žena Adamova, která ho opustila. Proč byl z Bible vymazána? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Až 20 akcií jako dárek: Freedom24 spustili největší soutěž pro investory

28. 4. 2024 | V rámci dubnové kampaně představila společnost Freedom24 zajímavou příležitost pro investory, kteří hledají způsob jak efektivně rozšířit své portfolio. Tato giveaway není jen soutěžní... Článek Až 20 akcií jako dárek: Freedom24 spustili největší soutěž pro investory se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
20:14:41 | 28.04.2024



Zpravodajství ČeskéBudějoviceDnes.cz

Cizinec při dopravní kontrole předložil padělaný řidičský průkaz

České Budějovice - Policisté z oddělení hlídkové služby České Budějovice v úterý 23. dubna 2024 dopoledne zastavili při běžné dopravní kontrole na českobudějovické Novohradské ulici 32letého muže z jiné evropské země, který ke kontrole předložil ...

Jihočeši posílají do soutěže Adapterra Awards 8 projektů z regionu

První tropický den tohoto roku přišel o dva měsíce dřív, než je obvyklé. Přesně to je ukázkou extrémů počasí, které nás v budoucnu čekají a které nás ...

Muž našel v lesním porostu dělostřelecké granáty

Táborsko - Bechyňští policisté vyjeli 23. dubna 2024 v dopoledních hodinách k případu nalezené munice do katastru obce Chrášťany. Sedmapadesátiletý mu ...

Z Českých Budějovic se bude přes zimu létat do egyptské Hurghady

Cestovní kancelář Čedok přidává na zimní sezonu první destinaci z Českých Budějovic. Z jihočeského letiště začne létat ve spolupráci s leteckou společ ...

Na Písecku byl otevřen nový Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách

V letech u Písku byl slavnostně otevřen nový Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách. Naplnily se tak dlouholeté snahy přeživších, pamětníků, aktiv ...



Neděle 28.4.2024
Jihočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes