ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

BARVÁM NEUTEČEŠ! - České Budějovice

Kdy:
Sobota 14.05.2016 od 13:00 hod
Kde:
Sokolský ostrov, České Budějovice
Pořadatel:
Sdílet:

BARVY VŠUDE KAM SE PODÍVÁŠ!
Chcete si užít běžeckou akci, kde není hlavním motivem rychlost, ale především zábava? Pak je pro vás BARVÁM NEUTEČEŠ to pravé! BARVÁM NEUTEČEŠ je zábavný rodinný běh ve víru barev. Děti i dospělí, mladí i staří, jednotlivci, skupiny či rodiny s dětmi - zúčastnit se může opravdu kdokoliv!
Stačí jediné, vyrazit na trasu dlouhou 5 km během či chůzí a nechat se při tom v pěti barevných zónách zasypat barvami. A pozor! V páté zóně na vás čeká překvapení v podobě třpytek. Chcete překonat sami sebe a posunout své sportovní limity? Nebo si jen tak užít zábavný den spolu se svými přáteli či rodinnými příslušníky? Obojí je správně, všichni jste vítaní.

Nudit se rozhodně nebudete. Kromě atraktivní běžecké části jsme pro vás připravili i bohatý doprovodný program, včetně tradičního hromadného výhozu barev. Jednoduše, opravdu BARVÁM NEUTEČETE.
Startovné zah­rnuje: tričko, náramek, sáček se sypkými barvami, startovní číslo, občerstvení na trati a další drobná překvapení od partnerů akce. V cíli každý registrovaný účastník obdrží MEDAILI.

Fotogalerie:

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



34,424066543579