ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Alexandre Dumas - Tři mušketýři (Český Krumlov)

Kdy:
Pátek 13.06.2014 od 21:30 hod
Kde:
Otáčivé hlediště , Český Krumlov
Sdílet:

Romantická komedie plná dobrodružství, intrik, lásky i divokých soubojů. Athos, Porthos, Aramis a D´Artagnan ve službách králových a hlavně královniných v boji proti krásné, ale kruté Mylady, pravé ruce kardinála Richelieu.

Divadelní adaptace slavného románu Alexandra Dumase, jejímiž autory jsou Martin Glaser a Olga Šubrtová, byla napsána přímo pro přírodní scénu v krumlovském parku.
To umožňuje využít v co největší možné míře specifičnosti tohoto prostoru.

Točna dovoluje rychlé změny prostředí, takže diváci budou například ještě jedním okem sledovat královský ples před zámečkem Belárie v pomalu dohasínajících světlech a zároveň na louce pod korunami staletých stromů už uvidí tajnou milostnou schůzku vévody z Buckinghamu s královnou Annou Rakouskou.

Ke Třem mušketýrům patří ale nejenom lesk královského dvora a láska , ale i divoké souboje, koně, nebezpečné situace a dramatické zvraty.
To vše je v této divadelní adaptaci líčeno s láskou k vynikající literární předloze, ale i s jemnou nadsázkou, která umožňuje s úsměvem si hrát s notoricky známými událostmi jako jsou cesta za královskými diamantovými přívěsky či únos D´Artagnanovy milenky Constance a nalézt nový pohled na ně, nové, překvapivé zpracování.

VSTUP: od 400,- / do 750,-Kč

Fotogalerie:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



33,561944961548