ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Českobudějovický deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Českobudějovický deník - sport Zdroj: Českobudějovický deník - sport |

Úřední zprávy z Jihočeského KFS

3. 5. 2024 | Finále krajského kola Českého poháru Třeboň – Semice by se mělo hrát ve středu 29. května na Střeleckém ostrově.

Nebyla to náhoda, Zdeněk Šmejkal přebírá Jihostroj České Budějovice

3. 5. 2024 | Volejbalový Jihostroj České Budějovice oznámil jméno nového trenéra pro nadcházející sezonu. Zkušený Zdeněk Šmejkal se vrací do české extraligy, aby navázal na své předchozí úspěchy a přivedl tým k dalším vítězstvím.

Tohle je výzva, Jihočech Martin Štrba přebírá špičkový slovenský klub Zvolen

3. 5. 2024 | Jako hráč slavil dvakrát extraligový titul v pražské Spartě, teď se snaží prosadit jako trenér. A úspěšně. Jihočech Martin Štrba (48 let) se i v této roli posouvá neustále dopředu. Uplynulou sezonu dokončil v Humenném, pro příští ročník sáhl po jeho službách jiný slovenský extraligový klub ambiciózní Zvolen.

Hokejisté Motoru zahájili letní přípravu, v srpnu je čeká turnaj ve Švýcarsku

3. 5. 2024 | Měsíc si odpočinuli a už jsou zase v plném zápřahu. Hokejisté Banes Motoru České Budějovice se sešli v Budvar aréně, dokončili funkční testy a od pondělka zahájí ostrou letní přípravu na další extraligový ročník. „Chceme být dobře připraveni,“ ujistí trenér Ladislav Čihák.

Rošády v Dynamu. U gólmanů je Kučera, Sladký, Hák a Dejanovič jsou v béčku

3. 5. 2024 | Dynamo prochází změnami v realizačním týmu i hráčském kádru před finálovou fází sezony. Cíl je zajistit úspěch v boji o záchranu. Změna majitele se rýsuje s koncem sezony. 

Nohejbalisté jdou do boje. Třeboň na hřišti Dynama

3. 5. 2024 | Připravte se na souboj jihočeských nohejbalových týmů, který slibuje napínavé momenty a soupeření generací. Dynamo České Budějovice vyzve Třeboň v druholigovém derby, jež oživí sportovní vášeň v regionu.

Student Mikuláš Hovorka do NHL. Vysoká škola a hokej? Jde to

3. 5. 2024 | Mikuláš Hovorka, talentovaný obránce z Českých Budějovic, si splnil sen a zamířil do NHL. Před odletem na Floridu se rozpovídal o své cestě za úspěchem, která nebyla jen o hokeji, ale i o studiu na prestižní FTVS.

Deník sleduje nižší soutěže. Jankov na Srubci, na videu se mrkněte na májku

3. 5. 2024 | V nadcházejícím kole okresního přeboru čeká fotbalisty Srubce souboj s týmem Jankov B. Oba celky se mohou pochlubit výraznými úspěchy v sezóně a nyní se střetnou v přímém duelu o příčky na špici tabulky. Zatímco Jankov drží druhou pozici, Srubec se snaží zúžit čtyřbodový odstup. Výkop zápasu je naplánován na sobotní odpoledne a očekává se napínavá bitva plná gólových příležitostí.

FOTOGALERIE: Jihočech Šimon Hrubec slavil švýcarský titul i s celou rodinou

3. 5. 2024 | S Třincem vyhrál českou hokejovou extraligu, v barvách Omsku slavil triumf v té době nejsilnější evropské soutěži KHL a teď Šimon Hrubec přidal i titul ve švýcarské lize. Dvaatřicetiletý jihočeský rodák v barvách Curychu vychytal v rozhodujícím sedmém finále proti Lausanne čisté konto, pomohl k výhře 2:0 a triumfu 4:3 na zápasy.

Tenisové soutěže družstev pokračují dalším kolem

2. 5. 2024 | Následující víkend přinese sadu zápasů druhého kola soutěží tenisových družstev. Na programu jsou zajímavé souboje.

Dominik Mojžíš začínal v Českých Budějovicích. Tenisové soutěže bez překvapení

2. 5. 2024 | Tenisová družstva z jihočeského regionu rozehrála novou sezonu s ambicemi a novými posilami. V nejvyšších oblastních soutěžích se velké překvapení nekonalo. V krajském přeboru vyhrál Jindřichův Hradec pod zámkem v Hluboké nad Vltavou.

Kam o víkendu na jihu Čech za sportem? Dynamo hostí v boji o záchranu Bohemians

2. 5. 2024 | Fotbalové zápasy poutají největší pozornost z víkendové sportovní nabídky na jihu Čech. Dynamo vstupuje do bojů o záchranu nejvyšší soutěže duelem s Bohemians Praha, v České lize hostí Písek aspiranta na postup Domažlice, v atraktivním derby rezervních týmů přivítá běčké Táborska Dynamo B.   

Fotbalisté Dynama o záchranu v lize v sobotu s Bohemians

2. 5. 2024 | V úvodním utkání nadstavbové skupiny o záchranu v I. lize se fotbalisté Dynama v sobotu od 15 hodin na Střeleckém ostrově střetnou s Bohemians Praha.

OSOBNOST DENÍKU: Lukáš Gažák je patriot, jinde než doma ve Svinech hrát nechce

2. 5. 2024 | OSOBNOST DENÍKU: Je se čtrnácti góly nejlepším střelcem fotbalistů Spartaku Trhové Sviny v krajském přeboru a patří i k nejlepším kanonýrům celé soutěže. Útočník Lukáš Gažák (26 let) strávil celou kariéru v mateřském klubu a jinam by ani nechtěl. „Skoro celý náš kádr je tvořen odchovanci. Máme perfektní partu, která se schází i mimo fotbal,“ zdůrazní. A to je věc, kterou může v dnešní době Svinenským řada klubů této úrovně jen závidět. ...

Stolní tenisté Vodňan začali finálovou sérii se Spartou Praha domácí porážkou

2. 5. 2024 | FOTOGALERIE, VIDEO/ Prvním zápasem začala ve středu ve Vodňanech finálová série play off II. ligy stolních tenistů. Místní Sokol hostil Spartu Praha a poprvé s tímto soupeřem v této sezoně prohrál.

Fotbalisté v Rapšachu mají velké srdce. Pomohli rodině zabitého hráče

2. 5. 2024 | Fotbalová solidarita překročila hranice hřiště v Rapšachu, kde místní hráči vzdali hold padlému kolegovi z Ukrajiny. Sbírka pro pozůstalé přinesla přes 60 tisíc korun.

Jindřichohradečtí kadeti budou bojovat o extraligový titul

1. 5. 2024 | Jindřichohradečtí basketbaloví kadeti si zajistili účast v extraligovém Final four kategorie U17, které se bude konat o nadcházejícím víkendu v Pardubicích.

Kanál zaplnili vodáci. Podívejte se na video, slalomáři jedou na sto procent

1. 5. 2024 | V Českých Budějovicích se rozjíždí sezóna vodních sportů. Na umělé slalomové dráze se připravují jak nadějní amatéři, tak zkušení profesionálové. Podívejte se na video. Na kanále je krásně. A nemusíte ani pádlovat. 

Panika v Dynamu. Klub ukončil spolupráci s Křížkem. Sladký do béčka?

1. 5. 2024 | Výkonnostní propad SK Dynamo a chyby v obraně vedou k personálním změnám. Zdeněk Křížek končí jako trenér brankářů a hráči čelí kritice za nedávné výkony. V nadcházejícím zápase s Bohemians se tým pokusí o nápravu.

Na krajském přeboru v motokrosu v Pacově byla rekordní účast, vyhrál Martin Krč

1. 5. 2024 | Druhý závod jihočeského krajského přeboru v motokrosu se jel v neděli v Pacově. Naprosto skvěle připravený podnik ze strany pořadatele AMK Pacov v AČR, krásné jarní počasí a také skutečnost, že závod byl generálkou na mezinárodní mistrovství republiky, které se v Pacově pojede již 19. května, „způsobily“, že se na start postavilo celkem 271 jezdců.



Zpravodajství ČeskéBudějoviceDnes.cz

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. Sázejí na to, že pak napadený člověk ztratí ostražitost a vyzradí své citlivé ...

Opilý řidič naboural šest zaparkovaných vozidel a na čerpací stanici rozlil benzín

Prachatice - Dopravní policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, ze kterého je podezřelý 38letý ciz ...

Výstava Keltové na jihu Boiohaema se představí v Jihočeském muzeu

Nová výstava Jihočeského muzea Keltové na jihu Boiohaema představí od 8. května 2024 návštěvníkům archeologické doklady Keltů v jižních Čechách, tj. v ...

Cizinec při dopravní kontrole předložil padělaný řidičský průkaz

České Budějovice - Policisté z oddělení hlídkové služby České Budějovice v úterý 23. dubna 2024 dopoledne zastavili při běžné dopravní kontrole na čes ...

Jihočeši posílají do soutěže Adapterra Awards 8 projektů z regionu

První tropický den tohoto roku přišel o dva měsíce dřív, než je obvyklé. Přesně to je ukázkou extrémů počasí, které nás v budoucnu čekají a které nás ...



Sobota 4.5.2024
Jihočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes